Enterprise tools

Web Applicaties

Inventrix ontwerpt en bouwt web applicaties op het ASP.Net platform.

DotNetNuke modules

Inventrix is gepspecialiseerd in het Content Management Systeem DotNetNuke. Wij ontwerpen en bouwen modules en website skins.

Sharepoint Web Parts

SharePoint ontwikkleing en inrichting is een van onze kernactiviteiten.

Enterprise applicaties

Enterprise tools en applicaties richten zich op vraagstukken en oplossingen op organisatie niveau (in tegenstellingen tot bijv. afdelingsniveau). Zij hebben als doel de productiviteit en efficiency van de organisatie te vergroten.

Enterprise applicatie ontwikkeling door Inventrix

Inventrix beschikt over de kennis en ervaring om het intranet van een organisatie te ontwerpen en in te voeren in de organisatie. 

Inventrix helpt bedrijven bij het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van toepassingen voor op Internet of binnen het bedrijfsnetwerk. Wij kijken naar uw bedrijfsprocessen en komen met oplossingen om deze met behulp van onze web applicaties te verbeteren. Voor intranet gebruik tInventrix Microsoft SharePoint technologie ondersteund met InfoPath en maatwerk applicaties (ASP.Net).

Enterprise software suites van Inventrix

Tevens ontwikkelt Inventrix enkele softwareproducten voor Kwaliteitsmanagement, Business Intelligence en Marktonderzoek. In de nabije toekomst breiden wij het assortiment uit met gecombineerde oplossingen die bestaan uit standaard en maatwerk componenten.

Meer informatie.