Internet marketing

Wat moet uw website doen?

Elke website heeft specifieke doelstellingen. Bekendheid verwerven, contact leggen, informatie verstrekken, orders genereren en afhandelen: noem maar op. Daarvoor is het allereerst essentieel dat uw doelgroep uw site kan vinden en vervolgens daadwerkelijk bezoekt.

internet marketing helpt hierbij en is één van onze kernactiviteiten. Het bestaat onder meer uit:

  • vindbaarheid: search-engine optimization; goed gevonden worden met bijvorbeeld Google
  • integratie met uw bestaande media zoals e-mail handtekeningen, brochures, visitekaartjes e.d.
  • internet marketing campagnes: advertenties op andere websites, gesponsorde koppelingen etc.

Werkwijze Internet marketing project

Het project begint met het bepalen van uw doelgroep en zo nauwkeurig mogelijk vaststellen hoe deze uw site kan bereiken. De uitdaging hierbij is niet om zoveel mogelijk verkeer naar uw site te genereren echter om gericht de gewenste bezoekers van uw doelgroep de juiste pagina's te laten lezen en te bewegen tot actie. 

We kijken hierbij onder meer naar mogelijke zoekwoorden en zoekwoordcombinaties. Met deze informatie kunnen we Internet advertenties maken, de pagina's van uw website optimaliseren voor enkele zoektermen, links verkrijgen op relevante branchesites. De voortgang en resultaten van dit project meten wij met onze software waarmee we inzicht verschaffen in uw posities in zoekresulaten van bijvoorbeeld Google. We meten het aantal bezoekers, hun regionale herkomst, de pagina's die zij bezoeken, welke zoektermen zij gebruikt hebben.